NİĞDE / ÇAMARDI - Celaller Şehit Halil Gelen İlkokulu

Celaller Şehit Halil Gelen İlkokulu

Adres
CELALLER KÖYÜ CELALLAR. KÜME EVLERİ ŞEHIT HALIL GELEN ILKOKULU BLOK NO: 34 ÇAMARDI / NİĞDE
Vizyon
Öğrencilerin Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları ve Milli Eğitim İlkelerine uygun olarak; gelişen teknolojiyi yakından izleyerek ve kültürümüzden gelen yöresel işlerin yaşatılmasını; iş ve hizmet sektörüne uygun üretken bireyler haline gelmesini sağlamak.
Misyon
Biz, Celaller Şehit Halil Gelen İlkokulu çalışanları olarak;Öğrencilerimizin iyi bir eğitim almalarını sağlamak, Araştırmacı, güzel ahlâklı, çalışkan, çevresini koruyan öğrenciler yetiştirmek, Atatürk ilke ve İnkılâplarına bağlı bireyler yetiştirmek, Ülkemizin maddi ve manevi değerlerine sahip çıkan vatandaşlar yetiştirmek, Okulumuzu, yönetici, öğretmen, öğrenci ve veli işbirliği ile Toplam Kalite Yönetimi anlayışı içerisinde örnek bir eğitim kurumu haline getirmek için varız.
Öğretim Şekli :Tam Gün Eğitim
Kaloriferli
Ulaşım
Okulumuzun bulunduğu köye düzenli bir ulaşım aracı yoktur. Özel araçlarla ulaşım sağlanmaktadır.
Okulumuz Niğde İli Çamardı İlçesi Celaller Köyünde bulunmaktadır
Niğde İline 75 km, Çamardı İlçesine 4 km